Рубрики: Шоу-бізнес
04.10.2021 22:33

Чоловік Лілії Ребрик зняв обручку з безіменного пальця і показав руку крупним планом: натякає на розлучення

Лілія Ребрик опублікувала кадр, який може збити з пантелику. Усі деталі в статті.
Поділитися

Відома українська телеведуча та акторка Лілія Ребрик постійно радує шанувальників своєю участю у різноманітних проєктах, а також регулярним контентом, яким наповнює власний мікроблог. Зіркова білявка то публікує ніжні сімейні фото, то кадри, які були зроблені на роботі під час зйомок.

Лілія Ребрик

Чоловік без обручки

Нещодавно на особистій сторінці Лілії Ребрик в соціальній мережі Інстаграм з’явилася нова публікація з фото, де акторка постала поруч зі своїми колегами по роботі на серіалом “Папаньки”. Разом зі своїм екранним чоловіком Ребрик вийшла на передній план і показала руку з обручкою на пальці. А от Петро Крилов обручку зняв і показав, навпаки, відсутність цього символічного аксесуару на руці. При цьому обличчя у всіх дуже щасливі та безтурботні.

Цілком імовірно, що зірки таким чином вирішили натякнути на подальший розвиток подій у проєкті.

Нагадуємо, що не так давно ми розповідали про будинок та квартиру, де живе родина Лілії Ребрик. Сім’я обожнює на вихідних перебиратися у передмістя, і там вирощує овочі та фрукти. Доньками акторки та танцюриста також дуже подобається жити поближче до природи. Саме звідти Ребрик публікує найбільшу кількість фотографій, які робляться спеціально для соціальних мереж. Коли ж настає час працювати, усі члени родини проводять час у чотирьохкімнатній квартирі, яка належить Ліліі.

У приміщенні зроблений новомодний ремонт, а простору вистачає усім, навіть собачці Діксі. Про поповнення зіркове подружжя поки що не задумується і насолоджується найкращими часами у своєму житті.