Андрій Дикий обережно прикрив живіт Лілії Ребрик з натяком на вагітність: готуються стати батьками втретє?

Відома українська акторка і телеведуча Лілія Ребрик разом з чоловіком Андрієм Диким спровокували нову хвилю чуток про вагітність.

Лілія Ребрик щаслива в шлюбі з хореографом Андрієм Диким, з яким її звів паркет проєкту “Танці з зірками”. Незважаючи на те, що на момент знайомства і зародження перших почуттів вони обидва були невільними від відносин, не минуло й року, як закохані одружилися. Цікаво, що самі молодята не планували галасливого торжества, але їм влаштували вечірку-сюрприз, тому весілля вийшло пишним.

Подружжя виховує двох дітей – дочок Діану і Поліну. У їхній родині панує гармонія і взаєморозуміння, тому чи не на кожному новому фото Ребрик з рідними по очах легко прочитати – вони щасливі. На цей раз спільні кадри Лілії з Андрієм викликали у шанувальників питання, пов’язані з можливим майбутнім поповненням.

Лілія Ребрик з доньками
Лілія Ребрик з доньками

Так, Ребрик і Дикий поділилися знімком з узбережжя Болгарії, на якому актриса позує в купальному вбранні чорного кольору і малиновому парео, а її чоловік постав перед камерою в чорних шортах і білій сорочці. При цьому хороеграф ніжно обійняв Лілію за живіт, тим самим злегка його прикривши, як ніби навмисно.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий
Лілія Ребрик та Андрій Дикий

До цього зірка також публікувала фото з пляжу з кукурудзою, знову закривши огляд на животик написом:

“Звітую: кукурудзу з’їла, і мені було смачно!”.

Лілія Ребрик на пляжі
Лілія Ребрик на пляжі

Втім, навіть якщо Ребрик і вагітна, то враховуючи приклад інших відомих жінок, на розсекречення такої важливої ​​новини найближчим часом можна не розраховувати. Звичайно, особисте життя знаменитостей завжди знаходиться під пильною увагою шанувальників, але деякі події більшість зірок все ж тримають в таємниці до останнього.

Схожі статті