Рубрики: Шоу-бізнес
05.10.2021 08:41

Олі Фреймут не вдалося приховати свого таємного шлюбу: вінчалася у секреті від британського чоловіка

Телеведуча Оля Фреймут не любить згадувати про свій другий шлюб, хоча їх називали красивою парою.
Поділитися

Зірку “Ревізора” та “Хто зверху” Олю Фреймут називають однією з найбільш стильних жінок на українському телебаченні. Принципова, непідступна на вельми інтелігентна – це все саме про неї. І як вважають прихильники зірки, у такої жінки не може бути простого чоловіка.

Тож за особистим життям Фреймут слідкують сотні фанатів, адже цікаво – хто зможе підкорити її непростий гонор та сильний характер. Зараз Оля одружена та виховує трьох дітей: старша Злата народжена від першого громадянського чоловіка, з яким телеведуча жила в Лондоні. Пара розійшлася ще до народження дівчинки. Вагітна Фреймут пішла від коханого та повернулася з Англії до України.

Ольга Фреймут з донькою Златою Мітчелл

Як виявилося після англійського коханого, у Фреймут був ще один чоловік, з яким вона навіть оформила стосунки офіційно, але практично ніколи не згадувала про нього ні в соціальних мережах, ні під час інтерв’ю.

Його звали Олександр Ракоїд, він працював режисером на одному з телеканалів, де також працювала Ольга. Під час знайомства телеведуча була вагітною, але цей факт не зупинив чоловіка і він продовжував добиватися уваги та серця жінки.

Після народження Злати, якій мама дала прізвище її біологічного батька – Мітчелл – Ольга та Олександр обвінчалися. Новий коханий Фреймут прийняв новонароджену дівчинку як рідну, всіляко брав участь у її вихованні.

Ольга Фреймут та Олександр Ракоїд

Не дивлячись на такі стосунки, через 4 роки після вінчання пара розірвала стосунки. За словами Ольги, причиною стали постійні ревнощі зі сторони чоловіка.