|
13.10.2021 21:39

Молода наречена переможця “Голосу” Романа Сасанчина скаржиться на сімейне життя: “Не допомагає сім’ї взагалі ніяк”

Наприкінці серпня дев’ятнадцятирічний переможець шоу “Голос країни” та “Голос Діти” Роман Сасанчин розповів своїм прихильникам, що зараз він готується вперше стати батьком: разом із дівчиною Іванкою вони очікують первістка. Ця новина шокувала не лише користувачів мережі, які слідкують за творчістю хлопця, а й самого юного виконавця і його близьких.

Роман зізнавався, що надзвичайно хвилювався перед тим, як розповісти мамі про новий статус бабусі. Але жінка разом із батьком лише зраділи, коли дізналися про майбутнього про онука.

23-річна дівчина Сасанчина Іванна також спочатку злякалася, коли побачила на тесті дві смужки. Кохана зірки “Голосу” мала певні проблеми зі здров’ям, тож була впевнена, що завагітніти у цей період точно не зможе. Але доля склалася інакше, хоча молоді батьки з радістю чекають на малюка.

Роман Сасанчин зі своєю дівчиною Іванною

Зараз майбутня мама багато часу проводить з родиною, яка допомагає дівчині готуватися до нового статусу. Особливо Іванка обожнює гратися з маленькою племінницею. Вона приділяє їй увесь свій вільний час, оскільки мама дівчинки працює закордоном і не має змоги активно брати участь у вихованні свого чада.

Іванна разом із племінницею

Кохана Сасанчина також розповіла, що вважає батька племінниці безвідповідальною людиною, тому що він абсолютно не цікавиться дитиною та не бере ніякої участі в її дозвіллі чи навчанні. Чоловік платить аліменти, але це досить незначна сума, якої не вистачає, щоб забезпечити дитину, тож її мамі довелося поїхати працювати в іншу країну.

Скріншот з Інстаграму нареченої Романа Сасанчина

Дівчина впевнена, що вони разом із Романом будуть чудовими батьками і в них обов’язково все вдасться.