Рубрики: Шоу-бізнес
14.10.2021 13:14

На пам’ять від чоловіка: чому Тіна Кароль була вимушена підтримувати зв’язок з екс-дружиною Євгена Огіра?

Коли з життя пішов чоловік Тіни Кароль Євген Огір, вся країна співчувала поп-діві, яка витратила свого коханого. Тоді ніхто не помітив ані судових розбірок навколо спадку продюсера, ані людей, з якими співачку зіштовхнула її несправедлива та жорстока доля.
Поділитися

Друзі покійного продюсера та чоловіка Тіни Кароль Євгена Огіра згадують, що той все життя мріяв стати батьком та головою сім’ї. Та коли в нього та його цивільної дружини народився первісток, він надав перевагу шукати щастя деінде. Варто віддати належне, його справжнє кохання зустрілося набагато пізніше в особі майбутньої поп-діви.

Тіна Кароль отримала у спадок від чоловіка його колишню

У молодого підприємця та артистки народився хлопчик на ім’я Веніамін, але насолодитися сімейним життям чоловіку не судилося — невдовзі він дізнався про рак шлунку, яким захворів, і через декілька років пішов з життя.

Тіна Кароль та колишня її чоловіка були вимушені спілкуватися

У маленького Веніаміна, окрім його матері та далеких родичів нікого не залишилося. Хлопчику звісно був необхідний тісний зв’язок з кимось, крім Кароль. Поп-діва потурбувалася про це, і організувала для Вені зустрічі з його рідним братиком від іншої жінки.

Тіна Кароль отримала у спадок від чоловіка його колишню

Тим паче, що дитина була не набагато старша за її єдиного спадкоємця. Співачка розповідала, що вона з радістю приймала хлопчика у гості, а вдома в них було підготовано для нього ліжко. Тіна зазначила, що не спілкується з мамою дитини, але це неможливо, зважаючи на те, що хлопчик залишався на ніч в неї вдома. Тож якийсь зв’язок, але вона точно підтримувала з колишньою Євгена.

Нагадуємо, що у Євгена Огіра також була законна колишня дружина на ім’я Дарина. Тіна була змушена зустрітися з нею, коли її чоловік був на порозі смерті. Вона подзвонила жінці і попросила приїхати її до німецької поліклініки, де лікувався Євген.