|
14.10.2021 16:01

Суперблондинка Оля Полякова об’явила, що виходить на сцену востаннє: “Номерів більше не побачите”

Оля Полякова – справжня українська Суперблондинка. Вона енергійна, стильна та має унікальний талант в усіх своїх образах виглядати на всі 100%. Артистку знають і чекають у багатьох містах. Втім, знаменитість повідомила не дуже радісну новину для своїх прихильників. Зірка розповіла, що збирається дати останнє шоу. Чому так склалося і як буде виглядати фінальний виступ співачки?

Оля Полякова об’явила, що виходить на сцену востаннє

Оля Полякова більше не Королева ночі

Артистка напряму у сторіз в інстаграмі зізналася про те, що тепер не буде виступати. Останнє шоу вирішила поп-діва дати у кінці жовтня цього року.

Оля Полякова об’явила, що виходить на сцену востаннє

“Королева ночі буде гратися в останній раз… Цих прекрасних номерів ви більше не побачите”, – емоційно розповідає знаменитість.

Співачка каже, що таке рішення було взято через те, що вона з командою буде створювати нову концертну програму. Працювати буде дуже скоро над новими номерами. Що очікувати від шоу – поки таємниця. Артистка вся у роботі зараз.

Як змінювався образ Олі Полякової: від кокошників до діадеми

Старт кар’єри Олі Полякової почався саме з образу Суперблондинки, яка могла похизуватися найвичурнішим кокошником. Втім, після 2014 року артистка вирішила пропрацювати свій стиль та разом з хітом “Королева ночі” трансформувала повністю імідж. Тепер її блондинисту шевелюру прикрашає діадема. Разом з новим шоу вона проїхала майже всю Україну.

Оля Полякова об’явила, що виходить на сцену востаннє

Тепер себе відчуває поп-діва зовсім інакше. Вона відкрила нову історію своєї творчості піснею “Доросла дівчинка”, а ще дала Маші Єфросиніній інтерв’ю, в якому підняла актуальні жіночі теми.