|
14.10.2021 18:35

(Фото) Життя посміхнулося Аллі Мазур: телеведуча вилікувалася та вийшла в люди з таємним чоловіком

Алла Мазур. Ця зіркова особистість вразила всю Україну силою характеру. Чи не вперше артистка привідкрила завісу у своє життя поза камерами. Знаменита ведуча розповіла про шлях своєї боротьби та дала надію кожному, хто опинився у такій самій ситуації.

Та прихильників цікавить не лише ця сторінка історії Мазур, а і її особисте життя. Хто ж підтримував теледіву весь цей час?

Елегантний кавалер

Інколи можна і не розповідати про своє особисте життя, але зірке око прихильників все побачить. Алла Мазур не раз з’являлася у компанії свого колеги Роберта Опаленика.

Життя посміхнулося Аллі Мазур

Під приціл публіки чоловік потрапив, коли вся Україна дізналася про її пізню вагітність у 2008 році.

Життя посміхнулося Аллі Мазур

На всі питання про обранця теледіва відповідала дуже сухо: коханий є, він про неї з сином турбується, а за фахом – не політик та не олігарх. Просто непублічна особа. Хоча син пари носить прізвище свого таємного батька.

Життя посміхнулося Аллі Мазур

Феноменальна схожість Артема з колегою мами, телевізійником Робертом, і наштовхнула на думку про його причетність до життя ведучої. Хлопець підозріло унаслідував очі та овал обличчя від свого тата, а миловидності додали йому мамині гени.

Життя посміхнулося Аллі Мазур

Лише подивіться: веде свою зірку ТСН Опаленик на червоній доріжці, наче лебідку. Хутро дуже пасує Аллі, а різниця у рості робить цю пару естетично цікавою.

Відомо, що обидві знаменитості походять з Західної України: Мазур – з Хмельниччини, а її потенційний обранець – з Закарпаття. Обидва понад 20 років працюють на телеканалі та не втрачають цікавості до української журналістики.

Життя посміхнулося Аллі Мазур