|
18.10.2021 17:53

Як виглядають четверо дітей Віталія Козловського та як він став багатодітним татом: “Хочу завжди бути поруч”

Особисте життя героя нашої сьогоднішньої статті сповнене чуток і обговорень, адже його подробицями він ділиться неохоче. Тримати все в секреті Віталій вирішив після гучного розриву зі своєю колишньою нареченою Раміною Есхакзай. Фанати називали пару однією з найкрасивіших у вітчизняному шоу-бізнесі та не могли дочекатися їхнього весілля, однак до нього зрештою справа не дійшла.

Версії розставання у колишніх різні – Віталій казав, що занадто ідеалізував обраницю та жив у самообмані, Раміна ж заявила, що співак закрутив з нею роман на зло іншій жінці, з якою зустрічався до неї, а потім не хотів розходитися з Есхакзай заради піару.

Колишня наречена Віталія Козловського Раміна Есхакзай

Саме після цієї історії Козловський вирішив більше не виносити на обговорення широкого загалу свої стосунки, оскільки зрозумів – особисте має залишатися особистим.

Виняток Віталій зробив лише для дітей, яких у нього четверо. Щоправда, хрещених. Своїх він теж хоче, але не для того, щоб постійно відволікатися на роботу та залишати малюків на дружину, батьків і нянь:

“Я сам хочу брати активну участь у вихованні, присвячувати час, завжди бути поруч”, – розповідав артист в одному з інтерв’ю.

Досвідченим хрещеним татом став завдяки близьким друзям. Він хрестив трьох дівчаток – Вероніку, Софію і Магдалену, а також хлопчика Платона. Саме його Козловський регулярно показує фанатам, адже у свої 6 років він блогер, на якого підписані більше 20 тисяч фоловерів.

Хрещений син Віталія Козловського

Цікаво, що Платон навіть зовні схожий на Віталія – теж темноволосий, кароокий і смуглявий, а Софія поріднила Козловського з Іриною Білик – вони обидва її хрестили та стали одне для одного кумами.

Ірина Білик та Віталій Козловський мають спільну дитину