Віталій Козловський тепер жінка, але з бородою: без опіки Кондратюка став українською версією Кончіти Вурст

Відомий український співак Віталій Козловський здивував шанувальників несподіваним перетворенням в жінку, але з бородою.

У 2014 році на пісенному конкурсі “Євробачення” перемогу здобула травесті-діва Кончіта Вурст – жінка з бородою. Українська публіка помітила разючу схожість артистки з вітчизняним виконавцем Віталієм Козловським. Як вміюча посміятися над собою людина, співак вирішив спародіювати Кончіту та втілив свою ідею в одному з випусків програми “Світське життя”.

Кончіта Вурст і Віталій Козловський
Кончіта Вурст і Віталій Козловський

Спеціально для образу Вурст-Козловського знаменитий дизайнер Андре Тан пошив артисту золоту сукню з урахуванням всіх нюансів фігури. До того ж вона максимально імітувала вбрання переможниці “Євробачення-2014”.

Грим Віталію робили більше двох годин, а разом з перукою, накладними віями і нігтями його було не відрізнити від реальної Кончити Вурст.

З моменту того перформансу пройшло вже кілька років, але Козловський вирішив про нього нагадати і опублікував у своїх Інста-сторіз фото в образі травесті-діви. Також співак дав можливість шанувальникам проголосувати – кому перевтілення сподобалося, а кому ні.

Віталій Козловський в образі Кончіти Вурст
Віталій Козловський в образі Кончіти Вурст

До речі, Віталій вже давно сам собі продюсер, хоча на початку співочої кар’єри його просуванням займався авторитет індустрії – Ігор Кондратюк. Разом вони випустили чотири студійних альбоми, три з яких отримали статус золотого, але в підсумку Козловський і Кондратюк розлучилися з великим скандалом і судовими позовами.

Ігор Кондратюк та Віталій Козловський
Ігор Кондратюк та Віталій Козловський

Після розриву контракту з продюсером Віталій втратив свої хіти та великі гроші, але він все ж відпустив ситуацію і навіть вдячний екс-наставнику за те, що зробив з нього зірку. При цьому артист вважає, що без його особистої ініціативи нічого б у творчому плані не склалося – підневільним козачком він був тільки в плані авторських прав на пісні.

Схожі статті

23-річна дружина Остапчука натякнула йому на значну різницю у віці: “Вова, припини себе поводити як дід”

Романтичні стосунки зі значно молодшою дівчиною для чоловіків часто закінчуються розчаруванням. Відомий шоумен Володимир Остапчук також зміг перевірити, як впливає на пару різниця у віці.

Сніданки, які не куштував би Володимир Ярославський: Ірина Пруднікова чесно про участь в “МастерШеф-13”

Учасниця "МастерШеф-13" Ірина Пруднікова розвіяла популярний стереотип про кулінарні шоу. Телекамери часто не передають реальність, яка відбувається на знімальному майданчику, а тим паче поза ним.