|
21.10.2021 10:29

Тоня Матвієнко згадала, як Ніна Митрофанівна відреагувала на її вагітність в 16: “залетіла” не від Мірзояна

Народна артистка України Ніна Матвієнко завжди мріяла про донечку, яка ощасливила її своєю появою на світ після народження двох синів. З самого дитинства Антоніна була залюблена мамою, тож на всі витівки спадкоємиці батьки заплющували очі, а вона ніколи не боялася отримати від них “по шапці”, якщо зробить щось не так. Однак це змінилося у підлітковому віці, коли в її житті наступили кардинальні зміни.

В 16 років Тоня завагітніла від 23-річного парубка, в якого закохалася. Дізнавшись про це, дівчина побоялася одразу ділитися новиною з мамою, тож спочатку розповіла двоюрідній сестрі, а потім вже разом з нею вони зізналися Ніні Митрофанівні. Це було на другому місяці вагітності, про що стало відомо з нового випуску програми “ЖВЛ“.

Від почутого артистка аж закричала, але зовсім не від обурення:

“Каже: “Ура! Як гарно!”. Вона зраділа, так. Вона нормально цю інформацію сприйняла без всякого там чмиріння мене, обзивання і стресу”, – розповіла Антоніна.

Тоня Матвієнко розповіла про реакцію мами на вагітність у 16

Натомість батька Тоні обурила звістка про таку ранню вагітність. Втім, сталося те, що сталося, до того ж коханий дівчини зрадів поповненню. Так вона відклала мрію про сцену на дальню поличку, вийшла заміж, переїхала до чоловіка і народила у 17. А коли після 10 років шлюбу розлюбила, мама тепло прийняла її повернення додому. Антоніна зізнається – досі вдячна матері за таку реакцію і підтримку.

Перша донька Тоні Матвієнко

До речі, Матвієнко-молодша і зараз живе з батьками, та вже не сама – разом з чоловіком Арсеном Мірзояном і їхньою спільною донечкою Ніною, названою на честь знаменитої бабусі.