Як виглядає доросла дочка Тоні Матвієнко від першого чоловіка і де він подівся: Мірзоян затьмарив конкурента

Відома українська співачка Тоня Матвієнко заміжня за колегою по цеху Арсеном Мірзояном, з яким виховує маленьку доньку Ніну. Так пара назвала дівчинку на честь знаменитої бабусі Ніни Митрофанівни. Але це не перша дитина і не перший шлюб для Антоніни.

Мамою Тоня Матвієнко стала зовсім юною – свого первістка, дочку Уляну, вона народила у 17 років, а з її батьком познайомилася 16-річною. Хлопцеві тоді було 23, та попри такий доволі юний вік він охоче запропонував коханій одружитися, коли дізнався про вагітність. У шлюбі пара прожила разом 10 років, однак почуття з часом охололи:

“Розлучилися банально – я його розлюбила, а мені дуже важливо любити. Але не було нелегко”, – розповідала співачка Олі Поляковій під час гри в “Правду або дію”.

Тоня Матвієнко показала своїх дочок
Тоня Матвієнко показала своїх дочок від першого чоловіка та від Арсена Мірзояна

За словами Антоніни, обранець з самого початку ставився до неї не як до дружини, а як до дитини. Не змінилося це і з її дорослішанням. Мовляв, навіть коли їй вже було 25-26, він все одно поводився так, наче він розумніший за неї. З віком вона почала розуміти, що більше не любить і все менше хоче бути з ним разом:

“Я б ще раніше пішла, просто дочекалася. Це ж як завжди, треба посваритися”.

Ніна Матвієнко з онучкою Уляною
Ніна Матвієнко з онучкою Уляною

Вже після розлучення Матвієнко для себе усвідомила, що цей час пішов в нікуди, тож вона відчувала, ніби вирвалася з клітки. Це було одночасно і страшно, і цікаво, адже починалося повністю нове життя:

“Я навіть не знала, хто я. Особистості нуль. Я не знала, що люблю їсти, не знала, який у мене улюблений колір. Просто така руїна. Мені ці 10 років на користь не пішли. Я була просто мамою і дружиною”.

Старша дочка Тоні Матвієнко від першого чоловіка
Старша дочка Тоні Матвієнко від першого чоловіка

Доньці Тоні від першого чоловіка скоро виповниться 23. Вона вже живе разом з коханим хлопцем, а також вчиться на режисера. Зовні дівчина дуже схожа на свою бабусю в молодості – саме таку паралель Матвієнко провела у новому пості в Інстаграмі.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.