|
21.10.2021 23:47

Вагітність Насті Каменських ощасливила чоловіка з її минулого: відомий суперник Потапа не приховує усмішки

Не так давно навколо 34-річної Насті Каменських почали кружляти плітки про її вагітність. Вік артистки якраз підходить для народження дитини, а тривалий шлюб з Потапом, за думкою шанувальників пари, має перейти на новий рівень. Саме тому на артистку тиснуть звідусіль стосовно питання майбутнього поповнення. І сам Олексій також не проти, адже розповідав журналістам про мрію стати багатодітним.

Вагітність Насті Каменських ощасливила чоловіка з її минулого

Набрала вагу чи виношує дитину?

Рік тому у Насті помер батько. Зірка дуже важко перенесла цю втрату і заїдала стрес. Тепер вона має наслідки у вигляді зайвих кілограмів. Через це журналісти пильно за нею слідкують, адже вважають, що це може бути пов’язано з майбутнім поповненням у родині Потапа та Каменських. І звісно ж ці новини читав Геннадій Вітер, продюсер телеканалу “Україна”.

Щасливий Геннадій Вітер на прем’єрі

Вагітність Насті Каменських ощасливила чоловіка з її минулого. Фото з допрем’єрного показу пригодницької комедії-квесту “Де гроші”. Ростислав Ріпка, Олександр Яловега

Нещодавно на просторах мережі з’явилися свіжі фотографії чоловіка. З Настею вони пов’язані спільним хрещеним сином, а також зйомками, що проходять на студії каналу. Колись він не замовкав про його зв’язок зі співачкою через хлопчика. Але ці дні давно минули, а хрещеник зірок вже дорослий хлопець.

Тепер Геннадій може зіштовхнутися з зіркою тільки з робочих питань. Але якщо знаменитість дійсно чекає на майбутнє поповнення, то її старий знайомий точно про це знає. Шкода, що розпитувати його про це немає сенсу.