“Народили дитинку”: Настя Каменських більше не вагітна, а Потап став батьком вдруге (ФОТО)

Відома українська співачка Настя Каменських одружена з не менш відомим продюсером і музикантом Потапом, з яким їм вже є кого виховувати.

Творчий дует Потапа і Насті несподівано і в той же час очікувано для багатьох переріс в сімейний пару років тому. Після розпаду групи артисти все також часто разом виходили в світ, тому розмови про їхній роман не вщухали ні на секунду.

Нарешті в травні 2019-го герої нашої сьогоднішньої статті зіграли пишне весілля, де був присутній весь бомонд вітчизняного шоу-бізнесу і натовп журналістів. Лише в день одруження Потапенко і Каменських повідомили всьому світу, що між ними дійсно кохання, а вся Україна з захопленням спостерігала за щастям закоханих.

Весілля Потапа і Насті Каменських
Весілля Потапа і Насті Каменських

Наступним предметом для обговорення публіки стала вагітність Насті, натяки на яку фанати шукають буквально на будь-якому фото. Як би вона не позувала, який би ракурс не обирала, користувачі мережі раз у раз бачать в кадрі зростаючий вагітний живіт. Втім, співачка спростовує подібні домисли ідеально підтягнутою фігурою, над якою вона щодня працює. Хоча і це не втихомирює мріючих побачити Каменських вагітною шанувальників.

Настя Каменських

Так, на цей раз зірка опублікувала у себе в Інстаграмі несподіване фото прямо з ліжка. Настя накрилася ковдрою, уклавши свої кучері на подушку, і написала наступне:

“Подорослішала – це коли покупка класної подушки і ковдри дуже піднімають настрій”.

Настя Каменських в ліжку
Настя Каменських в ліжку

Коментатори в своєму стилі почали фантазувати на тему вагітності Каменських, а також обсипати її компліментами:

  • “Здалося, що ви народили дитинку і її тримаєте”;
  • “Ну нарешті!”;
  • “Красуня”, – пишуть підписники.
Коментарі під фото Насті Каменських
Коментарі під фото Насті Каменських

До речі, Потапу і Насті дійсно є кого виховувати – їх собаку Мімі, яка і сама вже мама. А якщо хочете дізнатися, як робочі відносини зірок переросли в романтичні, дивіться наступне відео:

Схожі статті