Рубрики: Шоу-бізнес
23.10.2021 17:27

Вагітна Руслана після повідомлення про майбутнє поповнення не припиняє ділитися щастям: “Я щиро радію”

Руслана Лижичко тільки нещодавно повідомила, що чекає на майбутнє поповнення і вже світиться на усіх екранах країни. Варто відмітити, що глядачі неймовірно щасливі через повернення співачки на телебачення, і не дочекаються дізнатися деталей цікавого положення зірки.
Поділитися

Не так давно відома українська співачка Руслана Лижичко повідомила зі сцени про те, що очікує на майбутнє поповнення. Зірка не уточнювала, чи знаходиться вона у цікавому положенні, але плітки про скору появу малюка підтвердила. Мовляв, це не пусті слова, а реальність. Варто відмітити, що вік артистки схиляє до думки, що зіркове подружжя вдалося до послуг клініки ЕКЗ.

Вагітна Руслана Лижичко ощасливила фанатів новиною. Співачка разом з чоловіком

Руслана Лижичко повертається на телебачення

Останні роки співачки не було видно на сцені. Вона присвячувала себе створенню музики, боротьбі за екологію, допомозі дітям та тваринам, і уникала журналістів. Через це навколо зірки почали ходити неприємні плітки. Мовляв, зовсім розпустилася, має погані звички і не слідкує за собою. Хоча насправді вона має бездоганну фізичну підготовку, політичну кар’єру, тощо.

Тому зірці довелося спочатку дати відповідь пресі, а згодом пояснити фанатам, що з нею відбувається. Увесь цей час вона проживала разом з чоловіком у своєму будинку і мріяла стати мамою.

Зараз артистка не тільки співає, але запрошується на різноманітні творчі проєкти. Останнє дуже її радує. Нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новину про те, що стало запрошеною суддею на шоу “Україна має талант”. Користувачі мережі дуже позитивно сприйняли це повідомлення, а деякі навіть не втрималися від порівняння таланту Руслани та інших судів.

Цілком імовірно, що ми будемо бачити артистку все частіше, адже вона знову активно набирає популярність.