(Відео) Руслана Писанка оконфузилась у прямому ефірі: навіть харизма ведучої не врятувала її від ганьби

Як Руслані Писанці вдалося зганьбитися на очах у мільйонів українців?

Відома українська акторка та телеведуча Руслана Писанка стала улюбленицею мільйонів глядачів завдяки своїй харизмі та  чарівності. Навіть якщо вона роками не приймає активною участі у зйомках, аудиторія все одно її не забуває і любить. Втім, виявилося, що зі знаннями у Руслани Писанки є певні проблеми. А саме з географією України.

Руслана Писанка знаньбилася через Ужгород

Ужгород – адміністративний центр Закарпатської області та Ужгородського району. Судячи з усього, Руслана Писанка переплутала ці поняття в ефірі “Твій день”, через що і виник конфуз. Це помітили користувачі Facbeook з Ужгорода і опублікували фрагмент прогнозу погоди, який вела Писанка.

В Ужгородській області🤣🤣🤣🤣

Опубликовано Serhiy Traksler Среда, 18 августа 2021 г.

Телеведуча повідомила в прямому ефірі, що на жителів “Ужгородської області” чекає похолодання, при цьому вказавши на Ужгород на мапі України.

Варто відмітити, що аудиторія відреагувала по-різному, деякі вважають, що це дуже смішно, інші ж вирішили присоромити телеведучу. Найдивніше у цій ситуації, так це той факт, що я Руслана декілька років працювала ведучою прогнозу погоди і досі не запам’ятала, що Ужгородської області не існує.

Однак, телеведуча і сама не заперечує того факту, що не пам’ятає шкільної програми. Так, нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явився запис, у якому вона намагається декламувати вірш Тараса Шевченка.

Втім, у цьому випадку ці знання їй не надто необхідні для виконання своїх прямих обов’язків. Чого не скажеш про знання географії України.

Схожі статті