|
11.11.2021 19:29

Обрізала волосся та зробила модну стрижку боб-каре: Камалія змінила імідж і тепер сама на себе не схожа

Шанувальники звикли бачити Камалію завжди елегантною. На сцені вона з’являється в розкішних вечірніх сукнях або класичних костюмах, у звичайному житті співачка обирає більш зручний одяг, залишаючись при цьому стильною і не зраджуючи своєму “Я”.

Що стосується зачіски, то майже завжди артистка виходить в люди з розпущеним волоссям і хвилястою укладкою. Іноді вона вдається до експериментів зі стилем та обирає доволі неочікувані образи, хоча частіше за все перевтілення відбуваються лише у кліпах. Втім, фанати все одно не оминають їх увагою та з цікавістю оцінюють будь-які зміни.

В Інстаграмі Камалії можна знайти фото, на яких вона позує з нетипово короткою для себе стрижкою – боб-каре з чубчиком, густим і прямим. Співачці цей несподіваний образ дуже пасує. Зміну іміджу оцінив і багатий чоловік зірки – мільярдер Мохаммад Захур.

Камалія зробила боб-каре з чубчиком

У шлюбі пара з 2003-го, а через 10 років після весілля закохані стали батьками двійнят Арабелли і Мірабелли. Успішно завагітніти Камалії вдалося далеко не одразу. Вона завжди мріяла про дітей, однак здоров’я довгий час не дозволяло. Чоловік підтримував безутішну дружину морально, а також знаходив їй найращих лікарів-репродуктологів. Зрештою, все це було марним.

Камалія і Мохаммад Захур стали батьками двійнят

Зараз разом з розвитком співочої кар’єри Камалія багато часу присвячує вихованню дочок. Вони з Захуром забезпечують дівчат усім найкращим та допомагають їм розвиватися всебічно. Арабелла і Мірабелла займаються вокалом, музикою, кінним спортом, плаванням і гімнастикою. Причому нічого з цього вони не хочуть кидати і з великим ентузіазмом відвідують всі гуртки.

Більше цікавого про сімейне життя Камалії на YouTube-каналі “Одна минута”: