Рубрики: Шоу-бізнес
15.11.2021 20:35

“У нас роман з колегою”: Лідія Таран прокоментувала відео з гримерки, у якому пролунали зізнання в коханні

Відома українська телеведуча Лідія Таран відреагувала на відеоролик, який був опублікований її колегою Нелею Шовкопляс. Матеріал був відзнятий у гримерці студії ТСН і викликав позитивні емоції у користувачів мережі. Що саме сталося поза камерами, читайте у нашій статті.
Поділитися

Відома українська телеведуча Лідія Таран роками інтригує фанатів таємничим особистим життям. Після розриву стосунків з Андрієм Доманським у житті знаменитості, звісно, були обранці, але зірка настільки вміло ховала їх, що виникає враження ніби всі ці роки вона залишалася самотньою.

Лідія Таран прокоментувала відео з гримерки

Лідія Таран прокоментувала відео з гримерки

Нещодавно на особистій сторінці колеги Лідії Таран Нелі Шовкопляс з’явилося цікаве відео, на якому знаменита білявка постала у гримерці студії новин ТСН. Під час зйомки телеведучу вдягали у розкішну золоту сукню з вирізом на спині.

Образ доповнили елегантною зачіскою, яскравим вечірнім макіяжем та великою кількістю хайлайтеру. Теледіва виглядала настільки розкішно, що її колега не стрималася, і заявила, що будь вона чоловіком, вона одразу ж в неї б закохалася.

Лідія Таран прокоментувала відео з гримерки. Скріншоти особистої сторінки телеведучої

Тільки-но відео було оприлюднено, як Лідія Таран зробила репост на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram і зробила розкішний допис. Вона пожартувала над журналістами і власноруч написала гучний заголовок:

” Шок! У нас роман з колегою”, — і відмітила Нелю Шовкопляс.

У цей день телеведуча не тільки дивувала, але і дивувалася сама. Вона не втрималася і поділилася маленьким відкриттям: виявляється хайлайтер, який зазвичай наносять на скули, підборіддя та ніс, також наносять і на спину. Варто відзначити, що цей елемент макіяжу можна наносити куди захочеться, якщо є бажання.