Рубрики: Новини
22.08.2024 15:25

46-річна Лідія Таран засвітилася у вільному одязі, який не прикриває живіт: є ще 1 несподіваний сюрприз

Зірка 1+1 Лідія Таран, яка переїхала з дочкою до Франції, несподівано засвітилася на Подолі у Києві. Увагу привертав її зовнішній вигляд, що кардинально змінилася.
Поділитися

У перші дні війни зірка 1+1 Лідія Таран залишила роботу і помчала екстрено вивозити свою єдину дочку за кордон. Мама та дочка влаштувалися у Франції. Минуло два з половиною роки, телеведуча так і продовжує жити за кордоном і повертатися до України наразі не збирається. Облаштовуючи нове життя, Лідія пішла навчатись і час від часу записує репортажі для місцевого телебачення, а іноді виходить в ефір на українському ТБ. Її донька – Василина Доманська, якій уже виповнилося 16 років, ходить до французької школи і вже має певні успіхи. У Мережі Таран з’являється дуже рідко. Однак нещодавно з’явилася свіжа публікація, яку було зроблено під час відкриття українського будинку на Олімпіаді в Парижі.

Лідія Таран веде ефір з Парижа

А сьогодні, 22 серпня, Таран несподівано оприлюднила фото, на якому позує у самому центрі Києва. У кадрі 46-річна Лідія з’явилася разом зі своєю подругою та колегою провідною Марічкою Падалко. Якщо останню легко можна дізнатися, то Таран стала практично невпізнанною. У неї коротка стрижка каре, яка підкреслює щоки, білі штани і вільна напівпрозора блуза, крізь яку просвічується животик.

У коментарі Лідія передає привіт із Подолу, а потім розповідає історію 20-річної дружби з Маричкою. За той час, як вона живе у Франції багато змінилося – її хрещений (син Падалко) став студентом, кум (чоловік Падалко – Єгор Соболєв) та хрещений батько її дочки Василини – воює на фронті, тому подружки вирішили поговорити… про роботу, а саме про українську збірну на Олімпіаді у Парижі.

Також Таран згадала, як почалася її дружба із Маричкою. Як з’ясувалося, на початку своєї кар’єри обидві були ведучими спортивних новин, але на різних каналах і були “конкурентками”.