46-річна Лідія Таран подає знаки симпатії 33-річному Єгору Гордєєву: Неля Шовкопляс пасе задніх

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордєєв оприлюднив архівне фото зі своєї телевізійної роботи. Не залишила без уваги світлину колеги й відома телеведуча Лідія Таран.

Чутки про службовий роман двох телевізійників – Єгора Гордєєва та Нелі Шовкопляс почали ходити Мережею вже дуже давно. Так, ведучі справді дуже органічно співпрацюють в кадрі, і неможливо не допустити думки, що між ними може бути якась симпатія. Крім того, й сама жінка підігріває цікавість шанувальників, розповідаючи, як любить свого колегу.

Варто зазначити, що багато міцних пар українського шоу-бізнесу знайшли одне одного саме на роботі. Наприклад, відоме подружжя Юрія Горбунова та Катерини Осадчої приголомшило публіку зізнанням про свої стосунки у 2017 році. Втім, чи є почуття між Гордєєвим та Шовкопляс?

Неля Шовкопляс не змогла покинути Єгора Гордєєва
Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс

Насправді телеведуча заміжня за чоловіком, на ім’я Владислав вже декілька років. Ба більше, народила від нього двох дітей, синів-двійнят – Тимофія та Матвія. Тож, всі теорії про роман Єгора Гордєєва та Нелі Шовкопляс виявилися хибними.

До слова, нещодавно у своєму блозі в соціальній мережі Instagram Єгор Гордєєв поділився новим дописом. Він оприлюднив архівний знімок зі своєї роботи на ток-шоу “Київський форум”. До речі, його допис вподобала колега, телеведуча Лідія Таран.

“З 16 років працюю, тому фото у 21 вже, як передпенсійне”, – зазначив Гордєєв.

Лідія Таран подає знаки симпатії Єгору Гордєєву

Нагадаємо, після початку повномасштабного вторгнення Лідія Таран з донькою Василиною перебралася жити у Францію. Вона розповідала, що її дочка освоїлася в цій країні та втягнулася у навчання. Крім того, знаменитість у Франції залишається кореспонденткою каналу “1+1”.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.