|
17.11.2021 20:37

Куди зникли і як зараз виглядають зірки шоу “Шанс”: Воєвуцький, Валевська, Козловський та інші

Віталій Козловський

Віталій Козловський

Віталій Козловський став переможцем першого сезону шоу “Шанс”, після чого відразу заключив контракт з Ігорем Кондратюком. Це дійсно був великий крок для його кар’єри, про симпатичного артиста з характерною бородою дізналася вся Україна, а його треки займали перші місця в музичних хіт-парадах. Віталій і досі залишається найуспішнішим випускником телепроєкту, який не змарнував свій “Шанс”.

Олександр Воєвуцький

Олександр Воєвуцький

Симпатичний блондин із дзвінким голосом Олександр Воєвуцький підкорив серця не одної українки в третьому сезоні телепроєкту. Після перемоги він активно працював над своєю кар’єрою – записував пісні та давав концерти. Але згодом Сашко почав втрачати свою славу, а потім вирішив одружитися та зажити спокійним сімейним життям. Він намагався повернутися на сцену через шоу “Голос країни”, однак і ця спроба не виявилася успішною.

Павло Табаков

Павло Табаков

Павло Табаков переміг у п’ятому сезоні “Шансу”, після чого підписав контракт з Кондратюком. Артист відразу почав розвивати сольну кар’єру, а про його творчість дізнавалося все більше слухачів, однак стати суперзіркою співаку так і не вдалося. Пізніше він брав участь у шоу “Україна має талант” і “Голос країни”. Зараз Павло виступає під псевдонімом TABAKOV і виховує доньку з дружиною.

Наталія Валевська

Наталія Валевська

Наталя Валевська також стала переможницею телепроєкту – вона виграла другий сезон у 2005 році. Продюсером співачки став її чоловік, який і досі працює із зіркою. Сьогодні Наталя продовжує співати, дає своє шоу Valevska Show і вигладає вокал.

Гурт “АВІАТОР”

Гурт АВІАТОР

Тріо українських артистів познайомилися під час участі в третьому сезоні “Шансу”. Після проєкту вони звернулися до продюсера Юрія Нікітіна, який відразу погодився працювати з колективом. “Авіатор” і досі виступає та випускає нові треки.