|
19.11.2021 12:17

Христина Соловій перервала мовчання після того, як Вакарчуку народила сина інша: “Я не хочу бути однією з”

Особисте життя Святослава Вакарчука останнім часом набуло широкого розголосу. Пов’язано це з кардинальними змінами в ньому. Так, на початку літа 2021-го музикант повідомив про розлучення зі своєю дружиною Лялею Фонарьовою після більш ніж 20 років разом, а наприкінці літа стало відомо, що артист вперше став батьком. Подейкують, що саме нова обраниця Святослава доклала руку до його розриву з Лялею.

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова розлучилися

Офіційно невідомо, хто та жінка, але в публічному полі давно ходять чутки про роман Вакарчука і Христини Соловій – підопічної музиканта з шоу “Голос країни”. Він вже давно звик до подібних підозр і ніяк на них зазвичай не реагує, вона ж ясно дала зрозуміти, що дітей йому не народжувала, а новину почула ще до її розголосу в ЗМІ:

“Я дізналася про подію трохи раніше, ніж це офіційно стало відомо, і намагалася приховати, що я це знаю”, – зізналася Христина Каті Осадчій.

Святославу Вакарчуку і Христині Соловій приписують роман

Зараз Соловій поступово розвиває творчу кар’єру, яку продюсує Вакарчук, Вона, до речі, перша артистка, чиїм продюсером став фронтмен “Океан Ельзи”. Молода співачка не приховує – коли тільки переїхала в Київ, аби займатися музикою, було складно. Лише згодом вона зрозуміла, що потрібно частіше слухати себе, а не підлаштовуватися під інших.

“Це дуже виснажує, людина швидко вигорає. Я не хочу бути однією з таких людей, тому я стараюся слухати себе і всім раджу робити так само. Ви проживаєте своє життя не для того, щоб комусь сподобатися”, – підсумувала Христина.

Свої думки Соловій висловила на власній сторінці в Інстаграм та підкріпила новим фото.