|
22.11.2021 23:09

Як виглядає старша донька Світлани Лободи від Андрія Царя: така сама як зіркова мама до пластики

Останнім часом Світлана Лобода стала надзвичайно загадковою зіркою — якщо на початку своєї кар’єри вона відкрито розповідала про особисте, то зараз будь-які подробиці артистка приховує. Ніхто з прихильників не знає імені батька її молодшої доньки Тільди, яку виконавиця народила у 2018 році.

Дехто припускає, що татом дівчинки є соліст німецького рок-гурту Rammstein Тіль Ліндеманн. Буцім-то крихітку навіть назвали на честь батька. До того ж саме перед другою вагітністю Світлани вона познайомилася з музикантом, після чого їх часто помічали в компанії один одного. Проте самі артисти жодного разу не підтвердили цих чуток.

Світлана Лобода та Тіль Ліндеманн

Більше відомо про першого громадянського чоловіка екс-віагрянки. У 2011 співачка народила доньку Євангеліну від українського танцівника Андрія Царя, незадовго до вагітності зав’язався і їхній роман. Однак разом пара пробула усього декілька років, а після розлучення колишні закохані й зовсім зізнавалися — почуття між ними вирували приблизно рік.

Зараз Світлана виховує доньку самостійно, але не забороняє батькові бачитися з нею. За словами зірки, Єва щодня зідзвонюється з татом по Скайпу, Андрій часто прилітає до них у гості. Лобода розповідає, що їй з екс-коханим вдалося зберегти теплі дружні стосунки саме заради дівчинки.

Артистка часто публікує спільні фото з Євангеліною і навіть показує її обличчя — зовнішність молодшої Тільди зіркова мама все ще приховує від широкого загалу.

На одній із останніх публікацій в особистому блозі Світлани, вона позує разом із старшою донькою у джинсах та теплих куртках — родина підготувалася до холодної пори року. Фанати Лободи в коментарях відзначають, що дівчинка взяла від мами найкраще і зараз — просто красуня.