|
25.11.2021 22:45

Катерина Кухар розповіла про втрату дитини від першого чоловіка: “Мені абсолютно нічого не допомагало”

Блискуча балерина Катерина Кухар змогла підкорити всю Україну своїм талантом. Зараз танцівниця гастролює з власним шоу всією країною – її разом із трупою чекають у різних містах та містечках. Окрім того, зірка регулярно бере участь у телевізійних шоу, деякі з яких вона навіть судить. Також Кухар не забуває й про соціальні мережі – в Інстаграм за нею слідкують понад 300 тисяч підписників. Тож про особисте життя балерини знають чимало.

Та й сама Кухар практично не приховує чогось цікавого, а навпаки любить інтригувати своїх прихильників. Нещодавно у прямому ефірі одного з шоу вона заявила, що зараз “при надії”. Такого зізнання не очікував навіть її чоловік – хореограф Олександр Стоянов. За його словами, в той момент у нього з рук випала чашка кави. Пізніше з’ясувалося, що Катя мала на увазі не вагітність, а новий творчий проєкт.

Катерина Кухар і Олександр Стоянов

Кухар і Стоянов виховують двох дітей: сина Тимура та доньку Анастасію. Як виявилося, дітей Катерина народила від різних чоловіків. Батька первістка Тимура балерина приховує від публіки – вони розійшлися ще до народження хлопчика. У той момент вона зустріла Олександра, який виховував сина як рідного з перших місяців.

В одному з відвертих інтерв’ю танцівниця зізналася, що це була не перша її вагітність. Ще зовсім юною вона чекала на дівчинку, однак на останніх місяцях вона втратила дитину – у малюка не відкрилися легені.

Катерина Кухар і Олександр Стоянов з дітьми

“Моя палата була поруч з палатою малюків, від яких відмовилися батьки. І, звичайно, коли жінка після такої трагедії, після втрати дитини, лежить і чує дитячі крики, ось це найскладніше випробування”, – зізналася Катерина.

Кухар не рятували ні близькі, ні антидеперсанти – вона страждала. Врятувала танцівницю її викладачка, яка буквально силоміць змусила її танцювати та готуватися до нового спектаклю. Катерина зізнається, що після першого виступу перед глядачами вона відчула полегшення.