|
26.11.2021 09:03

“Гарніша за Ольгу”: 65-річна Наталія Сумська розпустила коси, одягла лосини з кедами та зачарувала вродою

Акторську династію Сумських без перебільшення можна назвати легендарною. Публіка полюбила їх за безмежний талант, любов до глядача і сімейну згуртованість, яка, на жаль, з роками дала тріщину. Відомо, що сестри Ольга і Наталія вже давно не спілкуються, а причиною цього стали різні життєві та політичні принципи.

Зокрема, старша не готова миритися з тим, що молодша знімається у кінокартинах, які транслюються на російському телебаченні, однак у свій захист Ольга запевняє, що на етапі зйомок це передбачити неможливо, адже продюсери, режисери та більша частина акторського складу українці.

Ольга і Наталя Сумські конфліктують одна з одною

Крім того, Наталя В’ячеславівна не розуміє звичку сестри висвітлювати ледь не всі події свого життя у мережі – настільки детально, що навіть немає сенсу дзвонити, адже дізнатися, що у неї відбувається, можна в Інстаграмі. Вона ж особисто майже не оновлює власну сторінку, на якій опубліковані всього 9 постів, але останній зібрав безліч приємних коментарів від підписників.

Так, 65-річна Наталія Сумська виклала кадр з фотосесії в доволі молодіжному образі, який омолодив її до 30. Акторка позує в жовтій сорочці з відкритим декольте, пудрових лосинах, білих кедах, з розпущеними косами і легким необтяжуючим макіяжем.

Ось як захоплені фанати коментують світлину:

  • “Красуня, щира, розумна, мудра жінка. Пані Наталія, бажаю вам жіночого щастя та Божого благословіння”;
  • “Гарніша за Ольгу! Красива, натуральна і сек**альна!”;
  • “Вас пасує цей образ”;
  • “Перше фото вогонь! Ви така гарна, молода, чарівна, це вау!”;
  • “Яка ж ви красуня!”, – пишуть підписники.
Фанати вважають, що Наталія Сумська вродливіша за Ольгу