Рубрики: Шоу-бізнес
04.12.2021 16:45

Без узгодження 1+1 нікуди: Лідія Таран викрила, як контролюють ведучих, які навіть не можуть змінити зачіску

Популярна українська ведуча Лідія Таран працює у сфері телебачення майже 20 років. Ранній підйом та строга дієта для неї стали частиною життя. Та виявляється, що це не усі складнощі, через які проходять зірки. Як керівництво каналу "1+1" контролює своїх співробітників?
Поділитися

Ви колись замислювалися, чому ведучі програми новин “ТСН” Марічка Падалко, Соломія Вітвіцька та Лідія Таран ніколи не змінюють своїх зачісок? Лише Алла Мазур стала виключенням, адже боролася з раком молочної залози і була вимушена поголити голову після терапії. Виявляється, відповідь на це питання лежить на поверхні.

Лідія Таран вразила правдою про контроль над ведучими на каналі “1+1”

Лідія Таран викрила, як контролюють ведучих на 1+1. Скріншоти особистої сторінки телеведучої

Нещодавно на особистій сторінці Лідії Таран в соціальній мережі Instagram з’явилося декілька нових відеороликів, у яких вона постала на кріслі салону краси. Над волоссям зірки вже кружляла парихмахерська. Знаменитість запропонувала підписникам вгадати, як вона збирається змінитися: відрізати чубчик або ж зробити боб-каре.

Але змінами Лідія Таран не порадувала, а опитування було лише жартом. Одна з користувач ок не витримала і поцікавилася, чому телеведуча не зробить собі каре, адже воно їй дуже личить. Відповідь була хоча неочікуваною, але вельми логічною. Виявляється, головний стиліст телеканалу “1+1” уважно стежить за будь-якими змінами і без його ухвалення ніхто не має права відрізати собі волосся.

Лідія Таран викрила, як контролюють ведучих на 1+1. Скріншот особистої сторінки телеведучої

Але варто віддати належне, головний стиліст — професіонали свого діла з великої літери, адже кращих образів, ніж у телеведучих “ТСН” більше немає на телебаченні. Усі тележурналістки програми новин  — красуні, як на підбір, а макіяж та костюми лише доповнюють їхню вроду.