Андрій Доманський більше не приховує третю дружину, яка з роками стала копією Таран: “Схожа на Лідію”

Андрій Доманський виявився ще тим кавалером: за своє молоде життя співак розміняв 3 шлюби, а тепер виховує 6 дітей. Втім, прихильників досі цікавить тема його останнього службового роману, адже нова обраниця на публіці бувати багато з коханим не любить.

Легендарний шоумен Андрій Доманський може похизуватися багатими перемогами на любовному фронті. Чоловік підкорив харизмою тисячі українок, але своє серце віддав лише одній – телевізійниці Марині.

Марина Юріївна Доманська

Доля звела ці люблячі серця на “Новому каналі”. Спершу жінка серйозно не сприймала Андрія. Він постійно жартував та кепкував на нарадах, але згодом виявилося, що їх об’єднувала спільна історія. Шоумен пішов від Лідії Таран, а Марина полишила свого чоловіка та стала сама виховувати дитину.

Андрій і Марина Доманські
Андрій Доманський більше не приховує третю дружину

Так з кожною розмовою майбутнє подружжя відкривало один одного з іншого боку дедалі більше. Симпатія настільки захопила пару, що сумнівів не було про те, що дуже скоро вони стануть родиною.

Лідія Таран vs Марина Доманська

Нову обраницю артиста часто порівнюють з його екс-дружиною. Дійсно білявки віддалаено мають спільний типаж, але у мережі вважають Марину ледь не точною копією Таран.

“Схожа на Лідію”, – пише прихильниця Андрію на сторінку.

Андрій Доманський більше не приховує третю дружину

Втім, шоумен не звернув уваги на коментар.

Чому Андрій Доманський розлучився з Лідією Таран?

Екс-подружжя пригадує, що розрив стався раптово під час поїздки на відпочинок. За версією Андрія, їхні стосунки були міцно завязані на роботі. Кожен в певний період пішов у проєкти з головою та втратив зв’язок. Лідія ж своєю чергою натякає, що підозрювала, що її коханого вже давно захоплює інша жінка. Згодом вона дізналася, що особисте життя колишнього обранця забуяло новими фарбами. Сама ж зірка вірить, що теж скоро зустріне свою половинку.

Схожі статті