|
10.12.2021 21:42

37-річна Оля Полякова намагається всіляко викликати ревнощі у чоловіка-альфонса: в боді позує поряд з коханцем

Оля Полякова. Ця знаменита Суперблондика закохала всю країну своїми легкими піснями, які стануть душею будь-якої компанії. Зірка зараз думає, як зробити образ ще більше цікавим та постійно експериментує. Нещодавно у сторіз вона показала примірку свого нового костюму. Кадр може вразити, адже співачка не посоромилася продемонструвати весь процес: стояла майже у тому, у чому матір народила.

37-річна Оля Полякова намагається всіляко викликати ревнощі у чоловіка-альфонса

“Ми ще на примірці”, – підписана світлина.

Королева Ночі – не з тих, хто після 30-ти років буде соромитися своєї талії. Можна запідозрити навіть, що позує вона поруч з коханцем, втім артистка стверджує, що ніколи не шукала кохання на стороні від коханого чоловіка.

Як тримає себе у формі Оля Полякова?

В артистки є свій власний спортивний зал. Вийшовши заміж за свого обранця Вадима, вона відбудувала не лише цілий княжий терем, а ще й місце для рекреації. Також в артистки є свій басейн та вихід до річки, адже маєток стоїть на Дніпрі.

 

Неодноразово артистка показувала на своїх сторінках в Інстаграмі, як займається. Знає співачка багато вправ та навіть сама може викладати фітнес.

Нагадаємо, Оля Полякова розпочала свою кар’єру у 2000 році. Втім, романтичні ліричні пісні так і не стали її фішкою. У 2008 році вона знайшла свій образ Суперблондинки та, презентувавши ряд композицій, шалено популярною стала у 2013: саме тоді вийшов хіт “Шльопки”. До речі, його зірка змогла переспівати ще на манер оперних партій. Зараз же на погляд знаменитості навіть і цей стиль застарів. Час відкритися новій стороні Полякової.