|
10.12.2021 23:52

Ліки на кілька сотень доларів: Фагот з ТНМК вперше відверто розповів про лікування безпліддя та мрії про дітей

47-річний лідер Олег Фагот Михайлюта завжди мріяв про дітей. Відчути щастя батьківства йому вдалося лише один 11 років тому — його тогочасна дружина, журналістка Анастасія Будкіна, подарувала йому сина Нікіту. З екс-обраницею сімейного життя так і не склалося і пара розлучилася, проте Фагот бере активну участь у вихованні хлопчика.

Як виявилося, Олег міг ніколи не стати татом, адже після 30 почув страшний діагноз — безпліддя. Саме тоді він почав замислюватися про малюків, проте його коханій не вдавалося завагітніти протягом довгого часу, тож музикант зважився пройти медичне обстеження. Довгий час Михайлюта не міг прийти в себе морально від почутого діагнозу.

Олег Фагот Михайлюта з сином

“Фармакологія рулить. Говорили: “Дуже повільні сперматозоїди, можуть бути проблеми”. І список ліків на кілька сотень доларів”, — відверто зізнавс лідер ТНМК під час інтерв’ю 24 каналу.

Олег зізнається, що не наважився піти до аптеки, щоб купити прописані препарати. Тоді він твердо вирішив: якщо Бог дасть — буде, Бог не дасть — тоді не треба.

На диво, через досить недовгий час після такого рішення обраниця музиканта завагітніла й народила здорового хлопчика. Олег зараз приділяє сину увесь свій вільний час і підтримує з його мамою теплі стосунки, щоб подавати Нікіті хороший приклад стосунків у сім’ї.

Фагот і Ольга Навроцька

Нагадаємо, що зараз Олег Михайлюта вже більше десяти років зустрічається з українською дизайнеркою Ольгою Навроцькою. Не дивлячись на міцний та довгий союз, дітей у пари поки що немає. Закохані уникають коментарів щодо цієї теми, тож чи планують Ольга та Олег ставати батьками — невідомо.