|
14.12.2021 19:57

Як виглядала Алла Мазур до онкохвороби: молода не по роках красуня, яка експерементувала зі стилем і зачіскою

Алла Мазур стала справжнім символом жіночої сили. Вона така тендітна зірка стала на шлях боротьби з онкологією. Найбільш вражаючою стала її фотосесія без перуки. Коротко підстрижена платинова блондинка на світлинах показала всім, наскільки зовнішньо і внутрішньо змінилася ведуча.

“Привіт, мій новий рік! Я жива – і це найбільше досягнення року минулого. Постояла подумки на краю – і отримала ще більше внутрішньої свободи”, – натхненно написала знаменитість.

Ця фотосесія знайшла нове місце Мазур у шоу-бізнесі, відтіснивши все, що було до того. Близько 24 тисяч користувачів вподобали новий образ у мережі. Немало купило напам’ять собі журнал із обкладинкою зірки. Новинарка дасть ще не одне інтерв’ю з приводу своєї перемоги над недугою і надихне сотні українок не здаватися.

Як виглядала Алла Мазур до онкохвороби

Відтоді, коли Алла почала ходити з молодіжною зачіскою, її звичний телебаченню образ витіснився сам собою. Нині мало хто і захоче згадувати, якою була зірка до того, як пішла на хіміотерапію.

Цікаво, що коротке волосся завжди було своєрідною “фішкою” артистки. На екрані вона вперше з’явилася з зачіскою “під хлопчика” та каштановими пасмами. У 1997 році, під час своїх перших ефірів, Алла виглядала ось так:

Згодом вирішила стати рудою. Новий стиль враз став фірмовим та унікальним, адже мало хто з ведучих наважувався пофарбуватися у такий колір. В останні роки до хвороби вона повернулася все одно до насиченого каштанового. Пробувала артистка відрощувати волосся по плечі, але милішим видався “їжачок”.