Рубрики: Шоу-бізнес
20.12.2021 23:00

Дружина Григорія Решетніка вагітна вчетверте: щасливі батьки трьох синів мріють про красуню-донечку

Григорій Решетнік став багатодітним батьком. Кохана Христина подарувала зірці чудових діток і, схоже планує порадувати коханого ще й народженням донечки.ю
Поділитися

Три славні козаки зростають у родині славетного шоумена Григорія Решетніка. Все своє кохання від, разом з красунею-дружиною дарує карапузам. Та попри те, що сім’я вже і так вважається багатодітною, подружжя ще мріє про принцесу-доньку.

Нещодавно на сторінці ведучого стало з’являтися все більше натяків на те, що щасливій події бути у 2022 році.

“Моя Снігуронька”, – зачаровано пише шоумен, поклавши руку на животик дружини.

Та справжнього галасу у мережі наробила зовсім не ця світлина. 3 тижні тому щасливий батько взяв та показав фото з пологового. Окрилений татко тримає на руках малюсеньку дитину. Втомлена, але щаслива Христина злегка обіймає чоловіка.

Тривалий час дружина була відсутня на фото інстаграм-сторінки коханого. Це не могло не викликати підозри у більшості прихильників шоу-мена. У коментарях почався справжній ажіотаж. Фанати написали:

  • “Це що Христинка вже і дівчинку встигла народити”
  • “Щастя всій родині”
  • “Це 4й?”
  • “Щирі вітання усім вам”
  • “Грішу, ура! Вітаю з дівчинкою!”

Втім, пильні підписники звернули увагу, що світлину можна вважати архівною та пам’ятною. Вона була опублікована 28 листопада. Ця дата з точністю співпадає з Днем народження молодшого сина артиста – Сашка.

Хлопчик з’явився на світ у 2020 році. Він – найменша, найкоханіша дитина у родині. Дивляться, як росте маленьке диво його братики: Дмитро, який з’явився на свят у 2017 та Іван, який проклав стежку рідні ще у 2013. Братики неймовірно дружні. У все грають разом і обожнюють проводити дозвілля.