Рубрики: Шоу-бізнес
26.12.2021 20:55

48-річний Андрій Данилко хотів приховати свій конфуз, але був виставлений на посміх: “Не пускала охорона”

Андрій Данилко ніколи не боявся бути смішним та відрізнятися від інших зірок. Музикант не забуває, у якому амплуа виступає, але певні конфузи відбуваються поза його контролем.
Поділитися

Хоча Андрій Данилко планує зустріти новий рік у Дубаї, проводячи неймовірно дорогий концерт (квитки коштують 2 тисячі євро), на екранах українців він обов’язково з’явиться. Зокрема, Вєрка Сердючка виступатиме у Дизель шоу в новорічну ніч.

Андрій Данилко хотів приховати свій конфуз, але був виставлений на посміх

Андрій Данилко хотів приховати свій конфуз, але був виставлений на посміх

Так, нещодавно на офіційній сторінці гумористочного шоу в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація з промо нового випуску. Саме з цього посту стало відомо, що Вєрка Сердючка з’явиться на сцені поруч з коміками.

Андрій Данилко хотів приховати свій конфуз, але був виставлений на посміх. Кадр з новорічного випуску гумористичного шоу

“Сердючку не пускала пускала охорона, Лайма опинилась у компанії двох ведмедів, Дзідзьо розкрив секрети Нового року: чим здивує новорічне “Дизель шоу”, — йдеться в публікації.

З якої причини артист не міг потрапити у студію і чому його не пускала охорона, піар-менеджер сторінки не пояснив, тож авторам програми вдалося заінтригувати глядачів конфузом Вєрки Сердючки. Немає сумнівів, що для аудиторії підготували дещо цікаве.

Нагадуємо, що Вєрка Сердючка та її мама, роль якої виконує Інна Білоконь на новорічні свята рушають до Об’єднаних Арабських Еміратів, де виступатимуть у готелі для небідних гостей. Колектив готувався до цієї події півтори року, адже на відпочинок з’їдеться увесь бомонд. Квитки на концерт коштують баснословних грошей, а кількість місць обмежена.