Рубрики: Фото та відео
20.08.2024 09:30

Мама Вєрки Сердючки показала свою маленьку онучку: чарівна принцеса, якій щойно виповнилося 4 місяці

Не так давно відома артистка Інна Білоконь, яка ділить сцену з Андрієм Данилко, розповіла про важливе поповнення в родині. Жінка стала бабусею.
Поділитися

Відома за своєю роллю мами Вєрки Сердючки, Інна Білоконь нещодавно стала бабусею. Звісно, жінка не змогла промовчати про появу довгоочікуваної онучки та розповіла про це всім своїм шанувальникам.

У листопаді минулого року, стало відомо, що жінка стала тещею. Проте, видала заміж вона не свою сценічну доньку, а справжню та єдину донечку Яну. Ще якийсь час, молодиця не показувала лице свого обранця. А ось мама не витримала та першою опублікувала їх спільне фото.

Інна Білоконь показала свою маленьку онучку

Трохи пізніше, у березні, Яна Макогон повідомила про вагітність. У своєму Instagram, жінка виклала фото з округлим животиком. Крім того, в мережі з’явилися знімки зі спільної фотосесії мами та доньки. Безспірно, світлини вийшли дуже ніжними та теплими. Не озброєним оком було видно, що родички дуже близькі.

Інна Білоконь показала свою маленьку онучку

І ось, нарешті звершилося – родина дочекалася довгоочікуваного поповнення. 17 квітня Яна народила здорову донечку. Схоже, що династія красунь у їх сім’ї продовжується. Першими радісну новину повідомила команда Вєрки Сердючки. В Instagram зірки з’явився новий допис присвячений цій радісній події. Згодом, цю інформацію підтвердила й сама Яна виклавши фото з пологового.

Інна Білоконь показала свою маленьку онучку

Зараз малій принцесі вже 4 місяці. Дівчинка радує та надихає всю родину. Й буде продовжувати це робити все своє життя. Адже, дитина, це найдорожче, що є в житті кожної мами. Крім того, бабуся не може насолодитися своєю онукою. Інна старається виділяти час зі свого навантаженого графіка та приділяти увагу маленькій зірочці. Наразі, Яна часто публікує знімки з донкою, тож шанувальники можуть спостерігати за тим, як вона зростає.