Рубрики: Фото та відео
23.10.2024 21:57

Вся в маму: донька Олени Кравець не стала приховувати і показала нареченого – хто він?

Марія Кравець нещодавно почала вести подкаст разом зі своєю зірковою мамою та все ідеально у неї складається не лише з кар'єрою - дівчина показала свого обранця.
Поділитися

Старша донька відомої акторки та телеведучої Олени Кравець, Марія, все частіше відкриває завісу свого особистого життя. Нещодавно вона виклала в Instagram нові фотографії, на яких разом зі своїм коханим сфотографувалась у фотобудці. Пара вирішила організувати невелику фотосесію, на якій продемонструвала свою ніжність і романтичність.

На фотографіях закохані мило обіймалися, намагаючись наблизитися один до одного для поцілунку. Марія вирішила не доповнювати ці зворушливі моменти текстом, обмежившись лише смайлом у вигляді рожевого серця зі стрілою, що пронизує його.

Донька Олени Кравець показала, як виглядає її бойфренд. Фото з Instagram @maarriill

Відомо, що дівчина раніше натякала на можливість розвитку їхніх стосунків та переходом на новий етап. Наразі вона активно шукає квартиру для оренди в Києві, оскільки планує переїзд жити разом зі своїм бойфрендом Ростиславом.

Донька Олени Кравець показала, як виглядає її бойфренд. Фото з Instagram @maarriill

Марія викликала позитивні емоції серед своїх підписників, опублікувавши спільну фотографію з хлопцем. Це стало несподіванкою, адже вона рідко ділиться знімками з ним у соціальних мережах, і про їхні стосунки відомо небагато. Тривалість їхнього роману залишається загадкою, як і деякі деталі особистого життя Ростислава Сидоренка.

Олена Кравець не коментує романтичні стосунки своєї доньки, але можна припустити, що вона підтримує Марію і щаслива, що та знайшла своє кохання та почувається задоволеною.

Донька Олени Кравець показала, як виглядає її бойфренд. Фото з Instagram @maarriill

Відомо, що хлопець поділяє захоплення Марії, адже також захоплюється танцями. Не так давно він висловив свої почуття, зазначивши, що вважає її благословенням у своєму житті, особливо в такі непрості часи для кожного українця. Він відчуває радість кожного дня, адже його любов до неї безмежна.