|
17.01.2022 12:37

56-річна Алла Мазур народила від колеги? Кого називає татом маленький Артем та чи схожий він на відомого батька

Неймовірно щаслива, з палаючими очима моложава ведуча позує поруч зі своєю надією та опорою – вже немаленьким сином Артемом. Хлопчик не соромиться камер та радо демонструє свій жвавий характер.

Мама ж була достатньо зрілою жінкою, коли на світ з’явився її скарб. Раділа за ведучу вся студія ТСН. Ось, як виглядала Алла Мазур, коли тільки викормлювала своє немовля.

56-річна Алла Мазур народила від колеги?

Та згодом у всіх, включаючи фанатів зірки назріло питання: хто ж тато хлопчика.

Відомо, що офіційних коментарів щодо свого одруження Алла не давала. За інформацією, яка є у публічному доступі, 56-річна Мазур досі незаміжня. Втім, вона і не приховує, що обранець у її серці таки є.

Вона розповідала, що чоловік пишно зустрів її з пологового, привітав величезним букетом квітів. Тато Артема, за словами зірки, не є політиком чи олігархом, але все одно вона воліє тримати його постать у секреті.

56-річна Алла Мазур народила від колеги?

У мережі ж вважають, що колега Алли, Роберт Опаленик потенційно може бути батьком її дитини. На думку інтернет-експертів, на це вказує неймовірна схожість Тьоми та телевізійника: темні очі, схожа форма голови, статура.

56-річна Алла Мазур народила від колеги?

Також наштовхує на думку про те, що чоловік може бути причетним до створення дитини, і той факт, що близько 20 років пара пліч-о-пліч працює разом та часто бувала на світських заходах. Можна лише позаздрити, з якою турботою до неї ставиться колега.

До речі, у декретній відпустці зірка так і не була. Мріяла після народження Артема ще й про доньку та зазначала, що дуже хоче подарувати другу дитину гідній людині.