|
18.01.2022 17:01

Усі жінки Володимира Кличка: моделі, спортсменки та американська дружина, яка скинула на боксера маленьку доньку

Володимир Кличко має фанатів з усього світу, які цікавляться не лише його кар’єрою, а й особистим життям. Виявилося, що воно у боксера доволі бурхливе.

Перший шлюб Володимира Кличка

Під вінець Кличко пішов, коли йому ще не було і 20 років. Дружиною спортсмена стала київська модель Олександра Авізова. Вона за нього старша і вже мала дитину від минулих стосунків, що анітрохи не бентежило Володимира.

Перша дружина Володимира Кличка Олександра Авізова

Молоді розписалися без пишного весілля, Кличко взагалі прийшов до РАГСу в джинсах. Зрештою шлюб протривав півтора роки, а зруйнували його побутові проблеми і непорозуміння.

Романи Володимира Кличка з моделями, спортменками і навіть пілотесою

В Нью-Йорку боксер познайомився з українською моделлю Діаною Ковальчук. Сам Кличко зізнавався – це жінка-мрія, а їхні стосунки були казковими, допоки вони не скоїли помилку та поставили їх на паузу, однак розійшлися назавжди.

З німецькою гімнасткою Магдаленою Бржеською українець познайомився на Олімпіаді у 1996 році. Зірок часто бачили разом, проте достовірно невідомо – пов’язувала їх дружба чи щось більше.

Усі жінки Володимира Кличка

Фотомодель Олена Гербер була дівчиною Володимира протягом року. Увесь цей час боксер просив її не розповсюджуватися про роман в пресі, так він зрештою і закінчився.

Усі жінки Володимира Кличка

З чеською топ-моделлю Кароліною Курковою Кличко навпаки навіть знявся для обкладинки модного глянцю, але й ці стосунки довго не протривали.

Усі жінки Володимира Кличка

Також спортсмен мав доволі скандальні відносини з пілотесою Мариною Ернандес. Коли вони познайомилися, дівчина зустрічалася з відомим футболістом, та Володимиру вистачило величезного букету троянд, щоб Марина почала жити з ним.

Подейкують, вплив Ернандес на Кличка не подобався його промоутеру з точки зору кар’єри. Тоді пішли чутки, що Марина таємно зійшлася з колишнім. В результаті пара розпалася.

Усі жінки Володимира Кличка

Американська дружина Володимира Кличка

Єдина жінка в житті спортсмена, яка зробила його батьком – голівудстка акторка Хайден Панеттьєр. У 2013-му вони заручилися, а у 2014-му на світ з’явилася їхня донечка Кая-Євдокія.

Американська дружина Володимира Кличка

Втім, офіційною дружиною Кличка Хайден так і не стала – після 9 років стосунків вони розійшлися. Причому дитину забрав на виховання Володимир. З роллю батька-одинака він справляється на відмінно.