|
19.01.2022 13:18

Чому обірвалися стосунки 48-річного Пономарьова та 28-річної Марії Яремчук: зізнання в романі до добра не довело

Співробітництво Олександра Пономарьова та Марії Яремчук призвело до того, що навколо артистів почали ходити чутки про їхній роман. Спочатку виконавці зберігали мовчання, але золотий голос України вирішив підлити олії у вогонь і в одному зі своїх інтерв’ю зізнався, що таки має романтичні стосунки з молодою красунею. Новина тієї ж миті стала сенсаційною, а забрати слова назад виявилося не так просто.

Чому обірвалися стосунки Пономарьова та Марії Яремчук

Так, коли співачку спитали, чи правда, що вона перебуває у стосунках з Олександром Пономарьовим, вона не просто спростувала ці слова, але й навіть показала емоцію роздратування, хоча позитивна Марія завжди намагалася тримати себе в руках.

Чому обірвалися стосунки Олександра Пономарьова та Марії Яремчук

Не дивно, що після цього їхнє співробітництво, а власне і робочі стосунки завершилися. Олександр прокоментував свій невдалий жарт, зіславшись на гумор. Але аудиторія ні на хвилину не повірила виконавцю, який до цього з захватом розповів про його взаємини з Марією.

Відновлення їхнього співробітництва неможливе, адже співачка назавжди пішла з естради. Декілька років тому вона оголосила про завершення музичної кар’єри, а згодом зізналася, що наважилася на цей крок через страх публічних виступів. Доволі смілива заява після стількох років роботи на сцені, але тим не менш, це правда. Яремчук не є активною у соціальних мережах і майже не з’являється на світських раутах. Навіть якщо вона підтримує зв’язок з Пономарьовим, про це ніхто не дізнається.