|
23.01.2022 13:44

48-річний Олег Винник зняв обручку та взяв у долоні руку чорноволосої красуні: на кого артист проміняв Таюне?

Життя популярних виконавців тільки на перший погляд може здатися безтурботним та легким. Насправді, після непростого виступу на сцені на кумирів чекають фанати, які понял усе воліють зробити з ними декілька кадрів. Олег Винник неодноразово говорив, як не просто буває втриматися на ногах, коли на тебе летить зграя шанувальниць.

Олег Винник зняв обручку та взяв у долоні руку чорноволосої молодиці

Тим не менш, з цими обов’язками він завжди справлявся. У мережі маса фото, на яких повелитель вовчиць стоїть поруч з черговою фанаткою його творчості. І деякі з них настільки ніжні, що неможливо про них не говорити.

Олег Винник зняв обручку та взяв у долоні руку чорноволосої молодиці

Так, у розділі актуального, серед публікацій, що пов’язані саме з Олегом Винником, можна знайти кадр, на якому він тримається за руки з молодою чорноволосою шанувальницею. Іншою рукою він її обіймає. Дівчина виглядає задоволеною. Варто відмітити, що на цій фотографії на пальці артиста відсутня обручка.

І воно не дивно, адже вона полює на кадри зі знаменитостями. Якщо перейти до неї на особисту сторінку в соціальній мережі Instagram, то помітно, що там є фотографії не тільки з повелителем вовчиць, а й з Настею Каменських та іншими зірками першого ншелону українського шоу-бізнесу. А от Квітки Таюне поруч з Винником майже і не видно.

Як би шанувальники артиста не мріяли побачити черговий кадр поруч з його бек-вокалісткою, він не тішить свій фандом подібними сюрпризами. Хіба що на свій день народження та на день народження Таїсії.