|
26.01.2022 16:55

Фальоса вліз в особисте життя Лорак і чекає, щоб вона пробачила зрадника Мурата Налчаджиоглу: “Кароліна зможе”

Зірка Ані Лорак засяяла ще в дев’яностих, не без допомоги її коханця і продюсера Юрія Фальоси. Пара прожила разом майже 10 років попри велику різницю у віці. Коли Кароліна і Юрій підписали контракт, їй було 14. Згодом робочі стосунки переросли в романтичні.

Саме у цивільному шлюбі з Фальосою Ані стала наймолодшою заслуженою артисткою України, але зрештою робота і зруйнувала кохання – у 2005-му вони розійшлися. Згодом Лорак зустріла турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу, за якого вийшла заміж і народила доньку. Як розповідав Юрій, саме прізвище турка вказане у паспорті артистки, хоча подружжя вже не разом.

Юрій Фальоса сподівається, що Ані Лорак пробачить зрадника Мурата Налчаджиоглу

Казковий з боку шлюб насправді виявився не таким вже й щасливим, оскільки стало відомо, шо Мурат зраджував зірковій дружині, поки вона давала концерти. Виконавиця хотіла зберегти сім’ю і намагалася пробачити чоловіка, однак він продовжив свої походеньки. Терпець Ані увірвався, тож на початку 2019-го шлюб офіційно було розірвано.

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу та їхня дочка Софія

Що цікаво, коли зради Налчаджиоглу перестали бути таємницею, в непросту ситуацію стосунків пари втрутився Юрій Фальоса, який в інтерв’ю виданню “Собеседник” сказав:

“Я сподіваюся, що Кароліна зможе все пробачити чоловікові, тому що у них є спільна дитина. Думаю, що вона сама впорається з усім цим”.

Наразі Ані Лорак офіційно вільна жінка, тоді як Мурат вже готується до весілля з молодою нареченою. Детальніше про це дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”: