|
26.01.2022 22:24

38-річна Катерина Осадча приймає вітання з четвертою вагітністю: тато Юрій Горбунов вже чекає на появу донечки

Минулого року Катерина Осадча дала життя своєму третьому сину Данилу Горбунову. Телеведуча та її чоловік Юрій Горбунов розраховували на появу в їхній сім’ї дівчинки, але як би там не було третій син дуже порадував батьків, які безсумнівно стали ще щасливішими.

Катерина Осадча приймає вітання з четвертою вагітністю

Тим не менш Юрій Горбунов дав зрозуміти, що він дуже хоче донечку і навіть придумав для неї ім’я. Катя Осадча не поспішала коментувати своє рішення стосовно четвертої дитини. Мовляв, треба поставити на ноги Данилка, а потім вже думати про іншого малюка. ,Втім глядачі впевнені, що Катерина вже виношує маленьку спадкоємицю.

Катерина Осадча приймає вітання з четвертою вагітністю

Так, нещодавно Катерина Осадча вийшла у світ у розкішному блакитному костюмі, який чи то невдало підкреслив недосконалості її фігури, чи то видав її вагітність. Відповідні кадри з’явилися на офіційній сторінці “Світського життя” в соціальній мережі Instagram, а під публікацією одразу ж полилися питання про цікаве положення зірки і навіть привітання, адже деякі коментатори впевнені, що мають рацію.

Піар-відділ відреагував на усі ці закиди дуже стримано та з гумором. Адже Катерині вже не вперше приписують вагітність, і не вперше плітки виявляються правдою.

Катерина Осадча приймає вітання з четвертою вагітністю. Скріншот коментарів під публікацією офіційного акаунту програми

Та чи дійсно знаменитість планує подарувати життя ще одній спадкоємиці, ми можемо дізнатися, тільки якщо вона сама забажає поділитися щасливою новиною.