|
11.02.2022 23:27

Злата Огнєвіч після розриву з переможцем “Холостячки-2” Задворним зібралася робити пластику: що змінить співачка?

Доля артиста є дуже непростою, адже окрім таланту необхідно мати прекрасні зовнішні данні. Велика конкуренція та перебірливість аудиторії схиляє знаменитостей на звернення до процедур краси та пластичної хірургії, адже останнім часом глядач воліє спостерігати за красивими обличчями та спортивними фігурами.

Злата Огнєвіч зібралася робити пластику

Як виявилося, Златі Огнєвіч також знайома питання роздумів стосовно пластики. В ексклюзивному інтерв’ю Катерині Осадчій вона зізналася, що подумує в собі виправити.

Злата Огнєвіч зібралася робити пластику

Так, на офіційній сторінці програми “Світське життя” в соціальній мережі Instagram з’явився невеличкий трейлер випуску зі Златою Огнєвіч, який був відзнятий у Карпатах. Співачка та журналістка добре відпочили у чанах, а також обговорили вельми особисті теми.

Однією з них і стала пластична хірургія. Наскільки зрозуміло з відеоролику, екс-холостячка вперше зізналася, що планує звернутися до хірурга і навіть вказала, що саме її не влаштовує в собі.

“Може в 40, тому що… Підняти повіки зверху. Боюся знизу. Я бачила у ютубі ці операції…”, — саме такі репліки були чутні у відео.

Нагадуємо, що півроку тому завершилися зйомки другого сезону “Холостячки”. Як стало відомо згодом, Злата обрала Андрія Задворного, але через півтора місяці чоловік вирішив, що більше не кохає співачку і повідомив їй про розставання. Знаменитість перенесла новину важко. І навіть після пост-шоу плакала у сторіз свого Instagram. Чоловік жесту Злати не оцінив та розлютився.