|
14.02.2022 14:55

Як і чому Софія Ротару відправила за ґрати свою концертну директорку Коняхіну: “Зі мною не захотіли розмовляти”

10 років Ольга Коняхіна була правою рукою Софії Михайлівни Ротару, допоки артистка не звинуватила помічницю у фінансовому шахрайстві. Так, одного разу у водія зірки вкрали 65 тисяч доларів, які Коняхіна повернула, узявши кредит і відігравшись в казино.

З часом в Ольги набралося багато боргів, тоді вона, як концертна директорка, взяла передоплату з майданчиків напередодні великого туру Ротару. Втім, ці гроші Софія так і не побачила, отримавши купу мільйонних позовів від організаторів концертів:

“Я приходила до неї в під’їзд поговорити, щоб знайти якийсь вихід з цього. Але мене не впустили, консьєржка сказала: “Вибачте, Олю, вас сказали не впускати”. А потім по телефону, коли я намагалася подзвонити, мені сказали: “Спочатку гроші”, – розповідала Ольга в інтерв’ю телеканалу НТВ.

Екс-директорка Софії Ротару розповіла, яка співачка у реальному житті

Зрештою знаменитість не дочекалася відшкодування збитків, пішла до суду і відправила Коняхіну за ґрати:

“Зі мною навіть не захотіли розмовляти. Не дивлячись на десять років, десять таких щільних і відданих років”.

Жінка отримала 6 років колонії, але за зразкову поведінку вийшла через 3. І вже на свободі вона вирішила не мовчати, а розсекретити публіці деякі факти про легендарну співачку.

Як і чому Софія Ротару відправила у в’язницю свою помічницю Ольгу Коняхіну

Так, за словами Коняхіної, в реальності Ротару зовсім не така мила, як на сцені – до своєї команди вона ставилася доволі грубо, могла образити. Крім того, Ольга підняла тему пияцтва. Мовляв, Софія Михайлівна свого часу багато пила.

Також не перший рік обговорюється конфлікт між Ротару і Аллою Пугачовою. Детальніше про це дивіться у відео YouTube-каналі “Одна минута”: