|
15.02.2022 15:42

Майбутня дружина Мурата Налчаджиоглу показала, що турок подарував їй на День закоханих: сіль на рану Ані Лорак

Мурат Налчаджиоглу після розлучення з Ані Лорак сумував недовго. Шлюб з артисткою був розірваний на початку 2019-го, а вже у 2021-му він зробив пропозицію руки та серця новій коханій. Нею стала 25-річна візажистка Лілія з Києва. Дівчина теж має доньку від попередніх стсоунків, для якої турок скоро стане вітчимом, адже на освідчення Лілія сказала “Так” і прийняла каблучку.

Наречена Мурата Налчаджиоглу

Саме після цього фанати Ані Лорак втратили надію на її возз’єднання з екс-чоловіком. Справа в тому, що співачка досі пише пісні про розбите серце, а публіка сприймає це як натяк на почуття до Мурата. Кароліна ініціювала розрив, оскільки Налчаджиоглу неодноразово був пійманий на зрадах.

Причому спочатку зірка намагалася пробачити походеньки і хотіла зберегти сім’ю. В першу чергу вона думала про те, щоб їхня дочка Софія росла з обома батьками поруч. Втім, гаряча кров турецького чоловіка далася взнаки і він зрештою став на ті ж самі граблі, які стали фінальною крапкою у стосунках з Лорак.

Колишній чоловік Ані Лорак задаровує нову наречену подарунками

Зараз Мурат і Лілія живуть разом в просторих апартаментах зі стильним дизайном. Звідти наречена Налчаджиоглу часто публікує фото і відео у соцмережах. Цього разу дівчина похизувалася подарунком, який отримала від майбутнього чоловіка на День Святого Валентина 14 лютого – розкішний букет ніжних квітів.

Наречена Мурата Надчаджиоглу показала подарунок від турка на День закоханих

Також дізнавайтеся, як справи в особистому житті Ані Лорак після розлучення з Муратом: