|
15.02.2022 23:49

Як виглядає 15-річний син Олександра Пономарьова: підліток взяв найкраще від мами-красуні та батька-атлета

Олександр Пономарьов завжди був один із найжаданіших наречених на українській естраді, хоча артист і має слову ловеласа. 

На початку своєї кар’єри красень-співак познайомився з донькою легендарного українського артиста Миколи Мозгового — Оленою. Жінка також зв’язала своє життя із музичною сферою, однак не пішла стопами знаменитого батька, а вирішила стати продюсеркою. 

Олександр Пономарьов і Олега Мозгова

На одному із заходів вона й познайомилася з молодим Пономарьовим — зустріч у результаті закінчилася весіллям. На той час Олена вже була розлучена та мала доньку Зою від першого чоловіка. Тим не менш Олександр виховував дівчинку як рідну, в потім Мозгова народила йому доньку Євгенію.

Як виглядає донька Олександра Пономарьова і Олени Мозгової

Однак шлюб з іменитою продюсеркою виявився недовгим — Олена неодноразово зраджувала коханому, тож Пономарьов пішов від неї, забравши доньку. Зараз пара практично не спілкується, хоча Женя підтримує теплі стосунки і з мамою, і з татом.

У 2006 році вся Україна спостерігала за весіллям Олександра з молодою студенткою Вікторією Мартинюк. Їх називали надзвичайно красивою парою, однак і цей шлюб закінчився розлученням через 5 років. Цього разу причиною були зради самого артиста. 

Олександр Пономарьов і Вікторія Мартинюк

Вікторія подарувала співакові сина Олександра, який 15 лютого відсвяткував 15-річчя:

“Мій Сашко народився на Стрітення Господнє! Сьогодні йому 15 ! Будь мені справжнім чоловіком і добрим воїном Божим ! Многая і Благая Літа”, – написав щасливий тато.

До привітань хлопчика зі святом долучилися й прихильники його зіркового батька:

  • “Вітаю Сашка молодшого з ювілеєм. Бажаю йому всього найкращого”;
  • “Бажаємо здоров’я, щастя, добра і всього найкращого”;
  • “Вітаю !! Татко теж сьогодні іменинник, сонця їм в дорогу життя” – пишуть користувачі мережі.