Рубрики: Шоу-бізнес
17.02.2022 13:35

Як виглядає дружина Павла Серветника: переможець “МастерШеф. Професіонали” одружився на неймовірній красуні

Переможець першого сезону "МастерШеф. Професіонали", а також учасник "МастерШеф. Битва сезонів" Павло Серветник показав свою дружину – справжня красуня.
Поділитися

Павло Серветник пішов на головну кухню країни, вже маючи досвід кухаря. Все життя хлопець шукав себе – займався музикою, спортом, за освітою він програміст. Переломним моментом стали негаразди в родині. Тоді Паша кинув погані звички, схуд і влаштувався на роботу в заклад харчування. З того моменту він і закохався в кулінарію.

У своєму першому інтерв’ю після перемоги в “МастерШеф. Професіонали” Павло сказав, що в порівнянні з кухарем з бурси він – молодець, однак вважає себе нікчемою у порівнянні з найкращим шефом у світі Жоаном Рока, тому виграний мільйон гривент Серветник вклав у власний розвиток – стажування в найпрестижніших ресторанах Азії та Європи.

Як виглядає дружина Павла Серветника з МастерШеф. Битва сезонів

Залишок коштів кулінар витратив на відкриття пекарні та піцерії в Херсоні. Протягом усього професійного шляху Павла підтримує кохана дружина Ксенія, з якою він одружився влітку 2019-го.

Як виглядає дружина Павла Серветника

Ксенія – чарівна молода дівчина зі світлим волоссям, сіро-зеленими очима, гарною фігурою. Раніше вона разом зі своїми батьками вирощувала мікрозелень, а тепер допомагає чоловікові розвивати бізнес.

Як виглядає дружина переможця МастерШеф. Професіонали Павла Серветника
Як виглядає дружина Павла Серветника

У день весілля Серветник написав дуже зворушливий допис коханій, з якого можна зробити висновок, що його серце повністю і назавжди належить тільки їй:

“Я кохаю тебе, моя Манюнька! Спасибі тобі за те, що ти у мене є. Спасибі за розуміння і підтримку. Спасибі за те, що ти справжня. Спасибі за те, що чекаєш на мене. За останній рік мене доводилося довго чекати, і ти чекала, і не стояла на місці, йшла до своїх цілей, пишаюся тобою, моє кохання. Твоя віра в мене найсильніша, і тому я досягаю усього, навіть коли всі говорять, що я не зможу. Я роблю і все виходить”.