|
23.02.2022 18:48

Чоловік Таюне Олег Винник чесно відповів, навіщо їздив у Берлін: правда про життя сина за кордоном прояснилася

Особисте життя Олега Винника оповите чутками і таємницями, адже сам він всіляко уникає питань про сім’ю, дружину і дітей. Втім, вже давно фанати називають його коханою бек-вокалістку Таюне. У це легко повірити, адже вони знайомі ще з юності. За спогадами викладачів повелителя вовчиць з Канівського училища культури, він майже одразу оточив увагою найскромнішу дівчину на курсі – Таю Сватко.

Звісно, по молодості закохані не приховували своїх стосунків, а їхнє весілля було пишним і тривало кілька днів. Згодом молодята перебралися до Німеччини на заробітки. Талановитому Олегу вдалося пробитися в актори мюзиклів та стати надзвичайно популярним артистом свого жанру. Коли нарешті у них з’явилася можливість, Таюне переїхала поближче до чоловіка і у них народився син.

Олег Винник чесно відповів, чи до сина їздив у Берлін

Хлопчика пара назвала Юліаном. Єдина згадка з вуст Винника про спадкоємця прозвучала в інтерв’ю німецькому виданню у 2005 році. В Україні на той момент про Олега не знав ніхто, крім рідних і знайомих.

Сину Таюне і Олега вже 17, він професійно займається плаванням. На сайті одного з берлінських спортивних клубів були знайдені фото Юліана.

Син Олега Винника і Таюне Юліан Винник

А нещодавно і сам Винник знаходився у Німеччині. Катя Осадча з’ясувала, що співак три тижні перебував у Берліні. За його словами, увесь цей час він практично безвилазно працював на музичній студії. Про сина артист навіть не заїкнувся. Натомість він розповів, як сходив до німецького барбершопу, де йому нерівно підстригли бороду:

“Я побачив гарну вітрину і пішов. Прийшов додому і побачив, що у мене на два сантиметри одна сторона вище, друга нижче”.

Олег Винник чесно відповів, навіщо їздив у Берлін

До ладу бороду Винника довели вже українські барбери. Більше цікавих подробиць з життя таємного чоловіка Таюне дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”: