|
05.03.2022 19:49

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вивіз з України свою молоду наречену і втік сам: пощастило бути турком

Колишній чоловік української співачки Ані Лорак, яка залишається аполітичною навіть в умовах війни Росії проти України, вивіз себе і свою молоду наречену за кордон.

Все більшим стає число біженців з України на фоні російської агресії, яка досягла свого піку 24 лютого – саме тоді українці прокидалися від вибухів, що лунали в різних кутках країни. До останнього ніхто не вірив, до війна РФ проти “братського народу” можлива, однак це все ж таки сталося і продовжується досі.

Багато зірок українського шоу-бізнесу активно привертають увагу світу до свавілля, яке коїть російський диктатор, але є й такі, що мовчать. Наприклад, корінна чернівчанка Ані Лорак.

Вже не перший рік співачка живе і виступає в Росії, запевняючи, що вона – поза політикою. Фанати чекали, що хоча б зараз, коли Україну намагаються захопити російські загарбники, артистка скаже своє слово і відкрито засудить владу РФ, проте цього не сталося. Єдине, що публіка почула від Кароліни – бажання миру і відміну найближчих концертів, хоча є серед її близьких і ті, хто зустрів ворога, знаходячись в Україні.

Так, в Києві від вибухів 24 лютого прокинувся колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу разом зі своєю молодою нареченою Лілією та її донькою Олександрою. Втім, пара довго не вагалася – вже зараз вони знаходяться у безпеці в Турції. Вочевидь, за роки життя в Україні Мурат не здобув громадянства, тож на кордоні його пропустили, незважаючи на те, що він призовного віку.

Про це стало відомо з нової Інстаграм-історії Лілії, на якому залишилася відмітка про місцезнаходження – Стамбул.