Рубрики: Шоу-бізнес
10.03.2022 23:06

56-річна Руслана Писанка перестала ділитися новинами: де перебуває зірка і чи вдалося їй виїхати у безпечне місце

Руслана Писанка завжди відзначалася патріотичною позицією і ніколи не приховувала того, що всім серцем вболіває за нашу країну. Де ж вона зараз?
Поділитися

Руслана Писанка. Героїня цього матеріалу має щасливий шлюб і до подій 24 лютого разом з коханим обранцем проживала у шикарному маєтку. На початку минулого місяця її спіткала нелегка вдача. Вона знепритомніла на сцені. Втім, артистка добре трималася та не давала навіть приводу сумніватися, що може через стан здоров’я полишити кар’єру.

“На поклоні в нашій виставі ми з акторами виконуємо коротенький танець. Я це роблю на підборах і, мабуть, цього разу вчасно не зманеврувала. Зробила необережний рух і впала. Здалося – підвернула ногу… Можливо, через те, що у залі театру було холодно, і м’язи виявилися нерозігріті. А можливо, – просто невдало оступилася”, – розповіла актриса.

Втім, лишається загадкою, де зараз ведуча, чи змогла вона переїхати у безпечне місце та чи разом вона досі зі своїм чоловіком. Надії знайти звісточку у соціальних мережах Ігоря Ісакова – немає. Бізнесмен завжди позиціював себе, як людина непублічна. Саме тому він не ділиться подробицями свого життя десь крім малочисельних інтерв’ю з коханою.

Останньою публікацією на сторінці в Інстаграмі є коротеньке відео з подарунком від Дмитра Монатіка. Дата посту – 23 грудня 2021 року.

“Подарунок від Діми Монатіка приємно отримати”, – написала схвильована Руслана.

Сподіваємося, улюблена ведуча тисяч українців просто вирішила відпочили від соціальних мереж, набратися сил та у мирні часи знову радувати нас своєю вишуканою творчістю. Побажаємо Руслані натхнення!