|
21.03.2022 20:12

Ірина Федишин та Євген Хмара виступили у приміщенні, де сплять вимушені переселенці: “Я співала, а люди плакали”

Кількість біженців у західну Україну продовжує стрімко зростати. Це пов’язано з масованим обстрілом російського агресора по мирних житлових районах міст і сіл. Там немає воєнних об’єктів. Ворог просто обстрілює житлові будинки, садки та лікарні. Люди їдуть у безпечні місця.

Львів приймає біженців із першого дня війни Росії проти України. Зрозуміло, що морально біженці почуваються придушено. Щоб підняти їм настрій та підтримати у цей важкий для всієї країни час Ірина Федишин та Євген Хмара організували виступ прямо у залі, де сплять вимушені переселенці. Під час виступу у багатьох біженців з’явилися сльози на очах.
Усі вірять, що ЗСУ скоро переламають ситуацію та відкинуть ворога на кордон.
На завершення концерту всі разом заспівали гімн України.

Ірина Федишин та Євген Хмара організували виступ прямо у залі, де сплять вимушені переселенці

А наші ЗСУ продовжують громити російських окупантів і розвінчали міф про могутню російську армію.

Вважалося, що Росія має одну з найбільших і найпотужніших збройних сил у світі, але це не було помітно під час її початкового вторгнення в Україну. Багато військових аналітиків на Заході досі були здивовані її діями на полі бою, а один назвав їх «похмурим».
Військові успіхи росії, схоже, значною мірою застопорилися, і деякі тепер запитують, чи зможе вона оговтатися від понесених втрат. Цього тижня високопоставлений військовий представник НАТО заявив, що «росіяни явно не досягли своєї мети та, ймовірно, не досягнуть». То що ж пішло не так?

Помилкові припущення

Перша помилка Росії полягала в тому, що вона недооцінила силу опору та можливості власних менших збройних сил України. Річний оборонний бюджет Росії становить понад 60 мільярдів доларів, тоді як витрати України становлять трохи більше ніж 4 мільярди доларів.
Водночас росія, схоже, переоцінила свої військові сили.

І найголовніше росія не врахувала, моральний дух українців та наше прагнення у перемозі.