Рубрики: Шоу-бізнес
22.03.2022 17:53

На роботі актор, а в житті – герой: як Тарас Цимбалюк допомагає теробороні і веде інформаційну війну у соцмережах

Тарас Цимбалюк, який є відомим українським актором, нещодавно на своїй сторінці в інстаграм розповів про настрої на Черкащині, де він зараз перебуває. Як написав Тарас Цимбалюк у народу та в нього із сім'єю настрій бойовий. Усі бачать, що ворог слабшає і незабаром настане перелом у війні
Поділитися

Йде 27 день героїчного опору України російським загарбникам. Українці показали, що нас не зламають. Більшість країн світу стали на бік України та засудили агресивну політику росії.

Тарас Цимбалюк, який є відомим українським актором, нещодавно на своїй сторінці в інстаграм розповів про настрої на Черкащині, де він зараз перебуває.
Як написав Тарас Цимбалюк у народу та в нього із сім’єю настрій бойовий. Усі бачать, що ворог слабшає і незабаром настане перелом у війні.
Тарас Цимбалюк разом із дружиною не стоїть осторонь: возять їжу до тероборони, створили Telegram-канал для швидкої комунікації місцевих жителів, ведуть інформаційну війну у соцмережах.

Тарас Цимбалюк розповів про настрої на Черкащині, де він зараз перебуває

У всьому світі проводяться демонстрації та заарештовують рахунки та майно всіх, хто причетний до путіна та російської агресії в Україні.

Так дві суперяхти, пов’язані з російським мільярдером Романом Абрамовичем, пришвартувалися до Туреччини, поза досяжністю санкцій Великої Британії та ЄС.
Кожне з судів коштує понад 500 мільйонів доларів і входить до числа суден, що відстежуються Lloyd’s List Intelligence. Експерти за даними судноплавства стежили за бортовими пристроями стеження і ділилися цією інформацією, що дозволяло відстежувати маршрути цих та інших судів, пов’язаних з росіянами, що потрапили під санкції.

Човен із молодими українцями намагався зупинити супер’яхту My Solaris, пришвартовану в Бодрумі в Туреччині. Інша пов’язана з Абрамовичем яхта Eclipse вирушила до Мармарісу.
Великобританія, США та ЄС заявили, що націлюватимуться на суперяхти, і на цей час заарештовано не менше восьми. Інші залишаються на волі — одні в дорозі, інші пришвартовані у місцях, які нині захищені від санкцій, у тому числі на Мальдівах.
Багато супер’яхтів пов’язані з російськими мільярдерами, але право власності на них оповите таємницею — човни часто реєструються через низку офшорних компаній.

Але це їх не рятує і майно людей, пов’язаних з агресією росії проти України, буде вилучено.