|
23.03.2022 23:47

35-річна Неля Шовкопляс забула про телебачення та пішла плести сітки: навіть під сиренами сидить працює

Неля Шовкопляс за короткий час стала справжньою улюбленицею українського глядача. Проста, щира та позитивна – вона нагадує у кадрі добре знайому дівчину з сусіднього двору. Війна застала ведучу з двома дітками у столиці, аби синочки не застали всього жаху, який зараз відбувається у Києві, зірка поїхала в евакуацію.

Втім, там вона не розслабляється, а активно займається волонтерською діяльністю. Зокрема плете маскувальні сітки. У сторіз знаменитість показала, як проходить сам процес. Цікаво, що на фоні гучно лунали сирени, що сповіщають про повітряну тривогу, але люди тримаються спокійно і не майже не реагують на сигнал. Сама Неля спокійно розповідає про те, яку велику сітку зробили для нашої армії.

35-річна Неля Шовкопляс забула про телебачення та пішла плести сітки

Сама Неля з Харківської області, яка однією з перших зазнала ударів з боку рф. Хоч сам Харків вже звільнили від окупантів, але обстріли продовжуються. Ще однією гарячою точкою став Чернігів. Популярна ведуча вирішила підтримати саме його у публікації та подякувати всім його захисникам:

“Я хочу подякувати всім, хто так сміливо і відважно тримає оборону!!! В усіх містах!!! Сьогодні це – Чернігів! Хлопці з ЗСУ, тер.оборони, волонтери, місцева влада!!! Дякуємо вам!!! Тримайтеся, рідненькі, і тримайте місто!!! Чернігів – це щит з північного сторони України!!! Ми віримо в вас! Ми молимося за вас!!! І головне тримаємо з вами зв’язок!!!”, – емоційно написала ведуча та додала ще й відео від себе.